Top 5 kreditkort i Sverige för folk med dålig kreditvärdighet

Top 5 kreditkort i Sverige för folk med dålig kreditvärdighet

Att få ett kreditkort med dålig kreditvärdighet är väldigt svårt eller nästan omöjligt. Kreditkortet representerar inte bara ett betalningsverktyg men även en betalning för ett korttidslån från banken som förser kortet, fast med en begränsning. Folk med dålig kreditvärdighet ses oftast som en risk på grund av deras negativa ekonomiska bakgrund, så de kan uppleva mer problem om de försöker ta lån. Men det finns några kreditkort som du kan ansöka om för att förbättra din kreditvärdighet.

Här är de mest populära kreditkorten i Sverige som du förmodligen vill överväga att skaffa om du har haft problem med dålig kreditvärdighet:

Marginalenbank Visa

Marginalenbank ger dig möjligheten att använda Visa gratis i två månader per år. Du kan få upp till 25% på online köp. Du behöver inte betala den första årsavgiten. Yttligare så får du tillbaka 200 SEK om du gör fem köp inom 30 dagar! Och nio försäkringspolicys är inkluderade. Men du behöver räkna med deras höga uttagsavgift (3%). De erbjuder en flexibel marginal. Om en oförutsägbar utgift eller räkning dyker upp, kan du enkelt sätta över pengar till andra kontot eller betala räkningarna med ditt kort. [1]

Den effektiva räntan är baserad på en 20,000 SEK kredit. Exempel: 20 000 kredit för en period på 12 månader. I detta fall är räntan 16,90% och den effektiva räntan 17,73%. Vad är kraven? Du måste vara minst 20 år, din inkomst måste vara minst 10 000 SEK per månad utan betalningsanmärkningar eller liknande. Och du måste ha en anställning.

Re:member flex

Re: member flex är ett kreditkort som du kan använda i upp till 8 veckor utan ränta. Deras medlemspriser ger rabatter till över 300 onlinebutiker. Ytterligare reseförsäkring ingår även. Årlig avgift på 0 SEK och betala säkert både online och utomlands. Kortet erbjuder möjligheten att dela upp betalningar på köp som en ny tvättmaskin eller en semesterresa. Den individuella räntan är 9,74% -24,74%. [2] Re: member flex är ett enkelt kreditkort som du väljer själv hur du vill använda det. Vad är kraven? Du måste vara minst 20 år, och din inkomst varje månad måste vara minst 8333 SEK utan betalningsanmärkningar eller liknande. Du måste ha en anställning.

Bank Norwegian Visa Kreditkort

Det är ett perfekt kreditkort för dig om du letar efter ett kreditkort utan provision för kontantuttag i Sverige och utomlands. Dessutom betalar du ingen årlig avgift. Du kommer att få en bonus vid alla köp. Bonusen (poängen) kan endast användas i Norwegians resebutik. Att använda Norwegian kortet är det snabbaste sättet att tjäna CashPoint i Norwegians poängprogram. Få CashPoints, tjäna upp till 4% på Lågkostnads-biljetter med Norwegian. Dessutom får du 0,5% poäng vid alla andra köp av varor som kläder, möbler, elektronik och kioskprodukter upp till 100 000 per kalenderår. [3] Tyvärr är det inte möjligt att ha ett extra kort kopplat till samma konto. Vad är kraven? Du måste vara minst 23 år, bosatt i Sverige utan betalningsanmärkningar och du måste ha en anställning.

Komplett Bank Mastercard

Detta kreditkort fokuserar på e-handel och erbjuder dig en 1-4% bonus på allting du köper. Till exempel får du 4% bonus på alla köp på Komplett.se, 2% bonus på alla köp av varor online och 1% bonus på alla andra köp av varor. Pengaröverföringar till exempelvis växlingsföretag från en tredje part är inte tillgängliga för bonusen. Till exempel, företagen som erbjuder pengaröverföringar är Swish, Western Union m.m. Vad kan du köpa på Komplett.se? Elektronik inom olika områden och allt ifrån sportutrustning till datorer och andra enheter. Men först och främst är det online (2%) och andra inköp (1%) bonusar som är den främsta anledningen till att skaffa detta kort.

Supreme Card Gold

Supreme Card Gold är ett perfekt alternativ för dig som gillar att shoppa, men som inte vill spendera för mycket. Du kan få poäng för varje krona du handlar för och du kan välja bland hundratals intressanta upplevelser och produkter i poängbutiken om du väljer detta kreditkort. Varje månad får du en faktura hemskickad för köp och uttag från föregående månad. När du får fakturan kan du lugnt bestämma om du vill betala för alla köp direkt eller om du vill dela upp betalningarna. Du kan när som helst avbryta avbetalningen och betala tillbaka allt du har i kredit. Banken erbjuder dig en räntefri delbetalning i 6 månader. Du kan ansluta kortet till MasterCard så fungerar det över hela världen. Du kan betala med det utan kontakt med en snabb blip!(NFC)

[1]https://www.marginalen.se/privat/

[2]https://www.kreditkort-listan.se/remember-flex-kreditkort/?gclid=EAIaIQobChMI3tvv8_W45wIVg5yzCh1i7g9LEAAYASAAEgIoG_D_BwE

[3]https://www.banknorwegian.se/Kreditkort/InfoKreditkort